Standard paket

Komplett hemsida i WordPress
till fast pris

Pris från 9.800 kr exkl. moms

Det här ingår

Ni äger hemsidan

Hemsidan i WordPress ägs HELT av er själva – obs inga månatliga kostnader! Ni har full kontroll. Inte alltid en självklarhet.

Upp till 8 sidor

Det räcker gott för de flesta hemsidor. Observera att oändligt antal sidor kan läggas till eftersom, om hemsidan behöver utökas. Det finns ingen begränsning.

Design

Utifrån en färdig mall anpassar vi design så det matchar företagets/ verksamhetens logo och den känslan som ni vill förmedla.

Enkelt att redigera

Det är enkelt att uppdatera hemsidan själv, eftersom vi bygger er hemsida i WordPress. Ungefär som att jobba i ett ordbehandlingsprogram.

Slideshow och/ eller Bildgalleri

En slideshow, med rullande bilder, som beskriver er verksamhet i korthet. Upp till 5 bilder ingår. Går också att länkas till olika sidor på hemsidan. Har ni egna bilder kan man skapa ett fint galleri där vi lägger in upp till 20 bilder. Här kan ni själva lägga in fler bilder om så önskas.

SEO verktyg

Installation av verktyg för SEO. Här kan ni på ett enkelt sätt arbeta med er hemsida så att hemsidan lättare kan hittas av sökmotorer. AS webstudio visar er hur ni ska gå tillväga.

Video

Kanske vill ni beskriva er verksamhet i en video? Vi hjälper till med att lägga in en video.

Kontaktformulär

Infogas på en sida för kontaktuppgifter & flera andra ställen på hemsidan om ni så önskar.

Menyer

En huvudmeny + en meny längst ner på sidan (foten) ingår.

Social media

Länkar till konton i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Google Karta

Bra för sökmotorer och det blir enkelt för era kunder & besökare att hitta er. Vi kan lägga in en karta som visar var er verksamhet finns eller något annat ni vill visa med hjälp av en karta.

Utbildning

Utbildning i hur hemsidan fungerar, så att ni enkelt kan administrera, underhålla och uppdatera texten på hemsidan.

Support

Support ingår i 3 mån efter lansering av hemsidans ursprungliga material. Därefter så kan vi göra en plan för hjälp med uppdateringar & underhåll om ni så önskar.

Har du frågor – slå gärna en signal!

Tel : 0706959600
Email: info@aswebstudio.se

Eller fyll i formuläret!

Godkännande

8 + 2 =