Referenser

Nöjda kunder

AS webstudio är tacksam för fina referenser.

referens

”Jag är så nöjd med ditt arbete, du är grym!”

Annika Fredriksson
Coach & Mental tränare för musiker, annikafredriksson.se

Fin referens från kund för byggd hemsida, AS webstudio

referens

”Jag skulle absolut rekommendera Anna till alla som behöver hjälp med sin hemsida, jag är jättenöjd med hennes jobb!”

”Anna gjorde om och uppdaterade min hemsida och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Hon lyssnade på min input och kom sedan med förslag som passade min stil och det jag ville förmedla med min sida.
Hon visade mig och förklarade allt om hur jag skulle uppdatera och jobba med sidan när den var klar på ett enkelt sätt, och skickade med små videos som hjälpte mig mycket med att komma ihåg hur jag skulle göra mina uppdateringar.
Jag skulle absolut rekommendera Anna till alla som behöver hjälp med sin hemsida, jag är jättenöjd med hennes jobb!”

Christel Friis
Ägare, Miss Friis Design

Referenser - Nöjd kund, AS webstudio

referens

”Anna lyssnar in och kommer med förslag, och med hennes både tekniska och estetiska kunnande, så ser hon till att du blir nöjd”

Jag kände förtroende för Anna på AS webstudio direkt och jag är så nöjd. Anna lyssnar in och kommer med förslag, och med hennes både tekniska och estetiska kunnande, så ser hon till att du blir nöjd. Det var också bra att hon kom med ett visuellt förslag innan man bestämde sig för ett samarbete. Att poängtera är att det är väldigt svårt att gå in på en redan klar WordPress hemsida och ändra, Anna kan detta vilket visar hennes breda kunskap.
Anna ser också till att du förstår hur du själv ska kunna uppdatera innehållet på din hemsida. Anna gör självklart också hemsidor från grunden.
Och jag är nu så nöjd med den nu omarbetade hemsidan, och kan nu stolt bjuda in till min fina hemsida.

Anette Larsson
VD & grundare, Rlxback

Fin referens från kund för byggd hemsida, AS webstudio

referens

”AS Webstudio slog våra förväntningar.”

SBI har tillsammans med AS webstudio tagit fram en ny hemsida. Samarbetet har fungerat väldigt bra och planen som vi la upp gemensamt var enligt våra önskemål luftig för att vi skulle hinna med att granska både utseende och addera innehåll. Vi är riktigt nöjda med resultatet värt att nämna är att även supporten och kommunikationen med AS Webstudio slog våra förväntningar.
Ola Augustsson
Problem Solver, SBI Engineering

referens

”och jag rekommenderar dem med glädje”

AS Webstudio och Website Adelaide gav ett gott intryck från första början och som kund upplevde jag att de höll vad de lovade och mer därtill. De är lyhörda, snabba, duktiga och trevliga att arbeta med, och presenterade lysande lösningar som jag inte hade kommit på själv. Deras sätt att arbeta på är det ideala för kunden, att kombinera just lyhördhet med sina goda råd och förslag ledde till att jag i fortsättningen kommer vara trogen den här byrån och jag rekommenderar dem med glädje!
Charlotta Brynger
Ägare, CueMe

referens

”Du har ju fått mig att tycka de är jätteroligt att jobba med sidan”

Tack. Jag är mer än nöjd med arbetet på sidan och all hjälp jag fått. Otroligt tacksam. Du har ju fått mig att tycka de är jätteroligt att jobba med sidan.
Elin Hjertqvist
Ägare, Healing Crystals