Hemsida i WordPress till fast pris för egenföretagare

Pris från 12.000 kr exkl. moms

Det här ingår

Ni äger hemsidan

Hemsidan i WordPress ägs HELT av er själva – obs inga månatliga kostnader! Ni har full kontroll. Inte alltid en självklarhet.

Upp till 3 sidor

T ex en startsida, en sida för vilken service/ tjänst ni erbjuder och kontaktsida. Observera att oändligt antal sidor kan läggas till eftersom, om hemsidan behöver utökas.

Design

Utifrån en färdig mall anpassar vi design så det matchar företagets/ verksamhetens logo och den känslan som ni vill förmedla.

Enkelt att redigera

Det är enkelt att uppdatera hemsidan själv, eftersom vi bygger er hemsida i WordPress. Ungefär som att jobba i ett ordbehandlingsprogram.

Google Karta

Bra för sökmotorer och det blir enkelt för era kunder & besökare att hitta er. Vi kan lägga in en karta som visar var er verksamhet finns eller något annat ni vill visa med hjälp av en karta.

SEO verktyg

Installation av verktyg för SEO. Här kan ni på ett enkelt sätt arbeta med er hemsida så att hemsidan lättare kan hittas av sökmotorer.

Video

Kanske vill ni beskriva er verksamhet i en video? Vi hjälper till med att lägga in en video.

Kontaktformulär

Infogas på en sida för kontaktuppgifter & flera andra ställen på hemsidan om ni så önskar.

Menyer

En huvudmeny + en meny längst ner på sidan (foten) ingår.

Social media

Länkar till konton i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Support

Support ingår i 3 mån efter lansering av hemsidans ursprungliga material. Därefter så kan vi göra en plan för hjälp med uppdateringar & underhåll om ni så önskar.

Utbildning

Utbildning i hur hemsidan fungerar, så att ni enkelt kan administrera, underhålla och uppdatera text och bilder på hemsidan.

Presentera ert företag på internet med en proffsig hemsida

Här ett utmärkt alternativ när ni inte behöver en så omfattande hemsida. Ni vill ha en hemsida, men har inte så mycket text och bilder. Det blir mer att likna vid ett ”större visitkort” och ert företag/ verksamhet finns representerad på internet med en professionell hemsida.

Här får ni en fin hemsida som får en design utifrån era önskemål – t ex som kan anpassas  efter ert företags/ verksamhets logo med färgval och design.

Hemsidan består av 3 sidor och presenterar ert företag på ett professionellt sett. Sidor kan vara t ex:

  • Start
  • Våra tjänster
  • Kontakt

Kommer ni i framtiden att behöva fler underliggande sidor är det inga som helst problem att bygga på med fler ( oändligt antal) sidor.

 

Hemsida i WordPress för egenföretagare, AS webstudio
Hemsida i WordPress för egenföretagare, AS webstudio

Här ett par exempel på hemsidor för egenföretagare,
som AS webstudio har byggt.

Behöver ni en mer omfattande hemsida?

Har du frågor – slå gärna en signal!

Tel : 0706959600
Email: info@aswebstudio.se