Om AS webstudio

Webbdesigner på Limhamn i Malmö

Grundat år 2014

AS webstudio är ett litet företag på Limhamn i Malmö,  och består av mig, Anna Sandström.

Jag älskar att bygga hemsidor! Varje dag lär jag mig något nytt och tycker det är så fantastiskt att ha ett jobb där jag längtar till att sätta igång att jobba på morgonen. Med dagens teknik kan jag utan problem hjälpa till var ni än befinner er i världen. I dagsläget har jag kunder i hela Sverige som t ex Stockholm, Göteborg, Kalmar, Norrköping, Umeå för att nämna några.

AS webstudio har även kunder utomlands mycket tack vare mitt samarbete med Website Adelaide. Läs mer om det här nedan.

Mitt mål med verksamheten är att erbjuda prisvärda hemsidor med kvalitet och personlig service, som blir ditt skyltfönster på internet. Det finns alltid ett grundläggande tänk kring SEO – sökmotoroptimering i åtanke när en hemsida byggs och självklart ska det vara en tilltalande design som överenstämmer med kundens önskemål.

Utmärkelse

Vinnare av Publishingpriset 2020 Webb

I kategorin – Sajter som marknadsför tjänster B2B med hemsidan Annas Motion Club – Läs mer här

AS webstudio samarbetar med Website Adelaide

AS webstudio jobbar ofta tillsammans med Jaroslava Vagner Svensson , som driver Website Adelaide i Adelaide i Australien. Även om jag trivs bra med att vara egen företagare, så är det fantastiskt att ha en partner ( som är som en kollega ), även om det är på distans, att jobba tillsammans med i vissa projekt. Allt är ju möjligt idag – Tack vare Skype!

Tillsammans är vi ett starkt team och kompletterar varandras kunskaper och kan bolla ideér med varandra.

https://www.aswebstudio.se/

Exempel på några hemsidor som AS westudio har byggt

Hemsida byggd av AS webstudio