Hemsida – Start

Hemsida i WordPress
till fast pris

Pris från 6.500 kr exkl. moms

Det här ingår

Ni äger hemsidan

Hemsidan i WordPress ägs HELT av er själva – obs inga månatliga kostnader! Ni har full kontroll. Inte alltid en självklarhet.

Upp till 3 sidor

T ex en startsida, en sida för vilken service/ tjänst ni erbjuder och kontaktsida. Observera att oändligt antal sidor kan läggas till eftersom, om hemsidan behöver utökas.

Design

Utifrån en färdig mall anpassar vi design så det matchar företagets/ verksamhetens logo och den känslan som ni vill förmedla.

Enkelt att redigera

Det är enkelt att uppdatera hemsidan själv, eftersom vi bygger er hemsida i WordPress. Ungefär som att jobba i ett ordbehandlingsprogram.

Slideshow

En slideshow, med rullande bilder, som beskriver er verksamhet i korthet. Upp till 3 bilder ingår. Går också att länkas till olika sidor på hemsidan.

SEO verktyg

Installation av verktyg för SEO. Här kan ni på ett enkelt sätt arbeta med er hemsida så att hemsidan lättare kan hittas av sökmotorer. AS webstudio visar er hur ni ska gå tillväga.

Video

Kanske vill ni beskriva er verksamhet i en video? Vi hjälper till med att lägga in en video.

Kontaktformulär

Infogas på en sida för kontaktuppgifter & flera andra ställen på hemsidan om ni så önskar.

Menyer

En huvudmeny + en meny längst ner på sidan (foten) ingår.

Social media

Länkar till konton i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Google Karta

Bra för sökmotorer och det blir enkelt för era kunder & besökare att hitta er. Vi kan lägga in en karta som visar var er verksamhet finns eller något annat ni vill visa med hjälp av en karta.

Utbildning

Utbildning i hur hemsidan fungerar, så att ni enkelt kan administrera, underhålla och uppdatera texten på hemsidan.

Support

Support ingår i 3 mån efter lansering av hemsidans ursprungliga material. Därefter så kan vi göra en plan för hjälp med uppdateringar & underhåll om ni så önskar.

Ett utmärkt alternativ när ni inte behöver en så omfattande hemsida. Ni vill ha en hemsida, men har inte så mycket text och bilder. Det blir mer att likna vid ett ”större visitkort” och ert företag/ verksamhet finns representerad på internet med en professionell hemsida.

Här får ni en fin hemsida som byggs utifrån en mall som anpassas efter ert företags/ verksamhets logo med färgval och design eller era önskemål.

Hemsidan består av maximalt 3 sidor och presenterar ert företag på ett professionellt sett. Kommer ni i framtiden att behöva fler underliggande sidor är det inga som helst problem att bygga på med fler ( oändligt antal) sidor.

 

aswebstudio hemsida leg

Behöver ni en mer omfattande hemsida?

Har du frågor – slå gärna en signal!

Tel : 0706959600
Email: info@aswebstudio.se

Eller fyll i formuläret!

Godkännande