Ny fin hemsida

till fast pris

Pris från 9.400 kr

Exkl. moms

Allt det här ingår:

N

Äger hemsidan själva

Hemsidan ägs HELT av er själva – obs inga månatliga kostnader. Ni har full kontroll. Inte alltid en självklarhet.
N

Upp till 8 sidor

Det räcker gott för de flesta hemsidor. Observera att oändligt antal sidor kan läggas till. Det finns ingen begränsning. Över 8 sidor utgår timarvode.

N

Kontaktformulär med upp till 5 frågor

Infogas på en sida för kontaktuppgifter & ett annat ställe på hemsidan.dor utgår timarvode.
N

Bildgalleri

Har ni egna bilder kan man skapa ett fint galleri där vi lägger in upp till 20 bilder. Här kan ni själva lägga in fler bilder om så önskas.
N

Slideshow

En slideshow, med rullande bilder, som beskriver er verksamhet i korthet. Upp till 5 bilder ingår. Går också att länkas till olika sidor på hemsidan.
N

Enkelt att sköta själv

Det är enkelt att uppdatera hemsidan själv, eftersom vi bygger er hemsida i WordPress. Ungefär som att jobba i ett ordbehandlingsprogram.
N

Anpassad design

Utifrån en färdig mall anpassar vi design så det matchar företagets/ verksamhetens logo och den känslan som ni vill förmedla.
N

1h utbildning

Utbildning i hur hemsidan fungerar, så att ni enkelt kan administrera, underhålla och uppdatera texten på hemsidan.
N

SEO verktyg

Installation av verktyg för SEO. Här kan ni på ett enkelt sätt arbeta med er hemsida så att hemsidan lättare kan hittas av sökmotorer. AS webstudio visar er hur ni ska gå tillväga.
N

Sociala media

Länkar till konton i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+
N

Support

Ingår i 3 mån efter lansering av hemsidans urprungliga material. Därefter utgår timarvode eller så kan vi göra en plan för hjälp med uppdateringar och underhåll.
N

Texter

Tillhandahålls av kunden. Självklart får ni hjälp med hur rubriker sätts med hänsyn till SEO ( sökmotoroptimering) och användande av nyckelord. Två ändringar ingår.
N

Menyer

En huvudmeny + en meny längst ner på sidan (foten) ingår.
N

Video

Kanske vill ni beskriva er verksamhet i en video? Vi hjälper till med att lägga in en video.
N

Google Maps

Bra fär sökmotorer och det blir enkelt för era kunder & besökare att hitta er.
N

Bilder

Tillhandhålls av kunden. ”Riktiga” bilder från er verksamhet ger mest genuin känsla till hemsidan & er verksamhet. Vi infogar upp till 4 bilder av era egna för resp. sida Finns gratisbilder att leta på internet, som komplement och vi hjälper till med att leta & infoga upp till 5 bilder.

Hemsidan ska se lika bra ut vare sig man använder mobil, dator eller en surfplatta

För AS webstudio är det en självklarhet att endast bygga anpassningsbara hemsidor i dessa dagar. En anpassningsbar hemsida (responsive) ser lika bra ut oavsett om den visas i datorn, surfplattan eller mobilen.

En nöjd kund är a och o för AS webstudio. Jag släpper inte iväg en hemsida som kunden inte är nöjd med. Viktigt är att hemsidan har en bra struktur, uppfyller sitt syfte och har en vacker design.

Här nedan några viktiga punkter som AS webstudio tar hänsyn till för att bygga en attraktiv hemsida och som är viktigt att du/ ni också tänker igenom:

Vad är viktigt att tänka på när ni förbereder materialet till hemsidan?

Uppfylla sitt syfte

  • Vad är målet med hemsidan?
  • Vem/ vilka vill du nå?
  • Vilka är dina/era konkurrenter?Ett tips är att titta på vad andra i din bransch har gjort. Ni får bra information om vad som ni själva gör bra och vad ni vill ha och kunna erbjuda,  samtidigt som det blir tydligare vad som ni inte behöver.

Struktur, layout och design

  • Hemsidan ska vara lättnavigerad, lättöverskådlig och flexibel
  • Den består av ett antal sidor, t ex ”hem”, ”produkter/ tjänster”, ”om”, ”kontaktuppgifter” osv och ev. undersidor till dessa.
  • Utseendet är viktigt både för er och era besökare. Smaken kan självklart vara helt olika, men jag kommer att göra mitt bästa för att utseendet fångar besökarens intresse och också passar / representerar just er verksamhet.

Sökmotoroptimering

  • Sist men absolut inte minst – Glöm inte inte Google!!!Redan när ni börjar fundera på en ny hemsida så tänk Google och sökmotorer.
  • Vad tror ni att era kunder söker efter när de vill hitta era och era konkurrenters tjänster på Google. Dessa ord ska finnas med på hemsidan annars har ni inte en chans att bli ”hittade” på Google. Samma sak när det gäller domännamnet.

Smarta tillägg & Extratjänster

Här finns exempel på smarta tillägg och extratjänster som kan läggas till på er hemsida. Naturligtvis kan ni få hjälp även om ni redan har en hemsida. Fråga om AS webstudio om pris.

Fler sidor till er hemsida

Behöver ni fler sidor, så lägger vi till det mot timarvode. Ni kan också själv enkelt lära er hur ni skapar nya sidor om ni hellre vill göra det själv.

Google Analytics

Google Analytics – AS webstudio hjälper till att öppna konto på Google Analytics. Här kan ni sedan följa era besökares beteenden när de besöker hemsidan och dra lärdom av det för att kunna utveckla er verksamhet.

Nyhetsbrev

Integrering av nyhetsbrev, så att era kunder besökare kan registrera sig för nyhetsbrev på hemidan. Vill ni ha hjälp att skapa Mall för nyhetsbrev fråga efter pris.

Frågeformulär / Kontaktformulär

Helt anpassat kontaktformulär just för er verksamhet eller företag.

Sociala media

Lägga till dela-knappar, så att era besökare och kunder enkelt kan dela innehåll på hemsidan.