Ny hemsida till Hela din själ och Adelaide Bat Care

8 oktober, 2015

AS webstudio håller igång för fullt och nu kan vi presentera två nya hemsidor som jag har byggt, som vanligt, tillsammans med Website Adelaide. Ja egentligen har det hunnit gå ett par veckor sedan de var klara, men det är inte helt lätt att hinna med att uppdatera här.

Hela din själ i Malmö, som drivs av Rebecca Scheweder har fått en ny hemsida. Rebecca arbetar bl a med hypnoterapi och regressionsterapi. Jag har nu fått lära mig att man kan till och med  kan gå ner i vikt genom att använda sig av hypnos – hypnoterapi. Det är det som också är så roligt med att bygga hemsidor. Jag lär mig så mycket om många olika branscher och olika yrkesområden, som jag inte hade en aning om tidigare. Hemsidan är byggd i WordPress och självklart med responsive design. Bilden som Rebecca har valt till startsidan är underbar!

..och på tal om att jag får lära mig mycket om sånt som jag inte hade en aning om. Adelaide Bat Care, som gör en jätteinsats för fladdermöss i Adelaide har fått den här fina hemsidan, så här i stundande halloween-tider dessutom;-)…

Ny responsive hemsida till Adelaide Bat Care

 

 

 

 

Vill ni också ha en ny hemsida?

Kontakta AS webstudio om du behöver hjälp med en ny hemsida i WordPress
– eller kanske har ni redan en hemsida som behöver lite omsorg eller fräschas upp?

Tel  070 69 59 600